Organisatie

Missie

Boost Your Happiness heeft als doel werkend Nederland te bevrijden van de prestatiedruk. Stop met moeten, start met leven.

Visie

Drs. Maïa van der Meer
Drs. Maïa van der Meer

De zin van het leven is geluk creëren voor jezelf en de mensen om je heen. Wij zijn regisseur van ons eigen leven en kunnen ons leven optimaal inrichten, mits we ons bevrijden van beperkende overtuigingen. Middels zelfinzicht, zelfbewustzijn en zelfsturing kun je een leven kiezen dat bij je past.

Mensen die doen wat hen past, hebben plezier in hun leven en voelen zich gelukkiger. Gelukkige mensen zijn productiever, innovatiever, gezonder, meer betrokken en veerkrachtiger.

Achtergrond

Boost Your Happiness is voortgekomen uit het gedachtegoed van onze oprichtster drs. Maïa van der Meer. Wij werken conform onze eigen overtuigingen; met mensen die plezier hebben in wat ze doen en die hun leven zo optimaal mogelijk inrichten.

Onze trainers zijn gekwalificeerd, zelfstandig en bovenal gelukkig in hun werk.

MVOhappyplanetprofs-jaarlogo

Boost Your Happiness is aangesloten bij Happy Planet Professionals, een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals. Happy Planet Professionals wil de positieve impact op de maatschappij maximaliseren en de negatieve impact minimaliseren. Doelstellingen die Boost Your Happiness volledig onderschrijft.

cota-nieuwe-logo

Erkende Analisten

Werken met de KernTalentenMethode vergt een gedegen kennis hiervan. Boost Your Happiness werkt daarom alleen met gecertificeerde KernTalentenAnalisten, die hun opleiding bij CoreTalents hebben voltooid.

 

 

 

site-footer-byh