Geluk valt niet uit de lucht


Vanmorgen had ik een gesprek met Asha Lalai, founder van Action for Happiness Nederland. Wat een inspirerende, idealistische vrouw die ook nog van aanpakken weet!

Asha verzet op dit moment bergen om de komst van Google-topman Mo Gawdat naar Nederland te faciliteren. Ook haar zomervakantie heeft ze dit jaar overgeslagen om het event met Mo Gawdat op 9 september in Amsterdam mogelijk te maken. Mind you – Asha heeft ook gewoon een gezin met twee kinderen. En bovenal, ze doet dit werk op volledig vrijwillige basis.

Maar Asha heeft nou eenmaal een doel voor ogen: een gelukkige wereld! En voor dat doel gaat ze helemaal. Vol passie en bevlogenheid vertelt ze hoe Mo Gawdat op haar pad gekomen is, hoe ze zich inzet voor een gelukkige wereld en hoe ze in een kort tijdsbestek het event op 9 september voor elkaar bokst.

Zo’n energieke vrouw! Ik ben er echt even beduusd van. Dankbaar voor haar tijd en ons gesprek, gun ik iedereen het geluk van Asha. Ik onderschrijf haar missie dan ook volledig. Laat je ook inspireren en ga naar Mo Gawdat’s eerste en enige Solve for Happy-optreden in Nederland – een event dat je niet mag missen!

Maïa – geluksmanager bij Boost Your Happiness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *