Bronnen

Ja, onze trainingen in werkgeluk hebben een stevig fundament. Enerzijds gebruiken we wetenschappelijke kennis uit de (positieve) psychologie, sociologie en neurologie. Anderzijds nemen we bij onze deelnemers een KernTalentenAnalyse af – de enige psychologische test die de aard, de intrinsieke motivatie en het potentieelyin-yang van mensen blootlegt.

KernTalenten is een persoonlijkheidstest die in België op organische wijze is ontstaan. De Vrije Universiteit Brussel heeft de methode wetenschappelijk getest. De KernTalentenMethode is adequaat, betrouwbaar en consistent bevonden. Het is een test die de persoonlijke aard, het individuele potentieel en de intrinsieke motivatie van uw werknemers bloot legt. Daarvoor wordt gekeken naar het favoriete speelgoed en activiteiten in de periode van 4 tot 12 jaar. Een periode waarin mensen nog authentiek en onbevangen in het leven staan. Wat mensen als kind blij maakt en laat stralen, geeft hen als volwassene energie en voldoening.

Op zichzelf kost een KernTalentenAnalyse € 2.475 ex. BTW. Elke deelnemer van een Boost Your Happiness training krijgt deze uiterst inzichtelijke test als onderdeel van het totaalpakket. Door te weten wat jou energie en voldoening geeft, kun je echt langdurig gelukkig werken. Lees uitgebreid over de KernTalenten op deze pagina.


Meer informatie over de wetenschap waar Boost Your Happiness zich op baseert, vind je op de pagina Literatuur.